Home » Ons bedrijf

Ons bedrijf

Er zijn maar weinig elementen zo bepalend voor een organisatie of huis als de juiste toegepaste meubelen en de wijze van interieurbouw. Met gevoel voor stijl creëren we goed passende omgevingen  en ruimtes met een goed werk- of woonklimaat. Ruimtes waarin men zich prettig voelt. Als die combinatie juist is, ontstaat er een onmiskenbare vertrouwde uitstraling.

VD VEGT INTERIEURS kan en wil u daarbij graag van dienst zijn. Wij hebben op dit gebied een goede reputatie opgebouwd.

 


Verantwoord werken aan kwaliteit

Verantwoord. De essentie zit in verantwoord. Op verantwoorde wijze maken wij keuzes gerelateerd aan de onderwerpen: mens, middelen, maatschappij en milieu.

Verantwoord in de betekenis van “goed overwogen en veilig”. De realisatie van onze producten gebeurt op veilige wijze. Het bedrijf voldoet aan alle veiligheidseisen op alle fronten. Zowel de (hand)machines dan wel de toegepaste producten worden geselecteerd op veiligheid en periodiek gekeurd om de veiligheid te borgen.

De toegepaste contactlijmen zijn “aromaat” vrij. Dit houdt in dat de medewerkers zo min mogelijk blootgesteld worden aan ongezonde dampen.

Het bedrijf beschikt over een Risico Inventarisatie Plan.

Alle medewerkers die gebruik maken van het intern transport voertuig, zijn in het bezit van een geldig veiligheidscertificaat.

Verantwoord in de betekenis van “wel doordacht”. Het gebruik van de producten en machines wordt op de meest efficiënte en doordachte wijze gedaan. Door gebruik te maken van zaag optimalisatie software wordt afval tot een minimum beperkt. Ook het inkoopbeleid is zeer zorgvuldig afgestemd op het noodzakelijk benodigde. Afval wordt, naast efficiëntie verlies, zeker ook beschouwd als onzorgvuldigheid.

Onze jaarlijkse deelname aan de “roefeldag” is altijd een groot succes. In Nederland wordt het woord Roefelen gebruikt voor activiteiten waarbij kinderen in de eigen buurt een kijkje achter de schermen kunnen nemen en een handje kunnen meehelpen in bedrijven, instellingen en verenigingen. Kinderen kunnen zo op een actieve en speelse manier onderzoeken hoe de “grote mensen wereld” in elkaar zit en eventueel wat ze later zouden kunnen worden.

 


Op alle aanbiedingen die we doen, aan ons verleende opdrachten, met ons gesloten overeenkomsten en de uitvoering daarvan, zijn de Algemene Offerte-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden van de Leden van de Sectie Interieurbouw van de Centrale Bond van Meubelfabrikanten d.d. 2 februari 2010 onder nummer 3/2010, van toepassing. Deze voorwaarden kunt u hier downloaden.